Wenkbrauw trends

wenkbrauw trends

Deze herfst winter periode 2020/2021 zijn volle maar vooral ook natuurlijke wenkbrauwen de trend! Mooi omhoog geborstelde wenkbrauwen zie je steeds meer voorbij komen op de catwalks, fotoshoots maar ook verschillende celebrities zijn al gespot met de nieuwe trend zoals Dua Lipa. Maar hoe krijg je nu van zulke mooie volle wenkbrauwen, wat zijn de do’s en wat absoluut de dont’s op het gebied van wenkbrauwen. Hier vertel ik jullie alles over.

Do’s

  • Omhoog kammen van je wenkbrauwen is echt een must deze periode. Het zorgt ervoor dat je een grotere blik krijgt en maakt je wenkbrauwen meteen voller en vrouwelijker. Een tip die je dus echt niet moet overslaan!
  • Zorg dat je wenkbrauwen ook mooi in model blijven staan hiervoor kun je een wenkbrauw gel gebruiken. Een goede wenkbrauw gel zorgt ervoor dat je wenkbrauwen de hele dag goed in model blijven. 
  • Mocht je nu geen wenkbrauw gel in huis hebben, dan kun je altijd met een lijmstift te werk gaan. Dit blijft ook super goed zitten en is makkelijk af te doen op het einde van de dag met make up remover. Toevallig las ik hier eens eerder over in een artikel en zelfs make up artiesten van celebrities gebruiken deze manier van wenkbrauw stylen en het is inderdaad heel handig. Ik heb het zelf geprobeerd. Je brengt een klein kloddertje lijm op een wenkbrauw borsteltje en gaat eigenlijk hetzelfde te werk als met een normale wenkbrauw gel. Ideaal dus voor als je gel op is. 
  • Heb je een hekel aan dagelijks stylen van je wenkbrauwen en zijn ze elke dag weer mega warrig  of ben je gewoon nooit tevreden? Kom dan eens langs bij Firzt voor de nieuwe Brow lift behandeling. Met behulp van een speciale Brow lotion formule worden haartjes gelift. Je wenkbrauwen blijven tot wel 6 weken goed zitten. Hoe ideaal is dat? Opstaan met perfecte wenkies. 

Don’t

  • Je pincet om de haverklap erbij pakken. Leg je pincet weg en gebruik hem niet zomaar meer voor elk haartje. Zo worden je wenkbrauwen weer mooi vol en natuurlijk van zichzelf. Het kost wel tijd en moeite maar daar krijg je dan wel wat voor terug! Wenkbrauwhaartjes groeien ongeveer na 6 tot 8 weken weer terug dus na een aantal weken zul je weer mooie vollere wenkbrauwen hebben.
  • Te dik aanzetten met potlood. Te harde lijnen maken is helemaal niet meer van deze tijd. Maak het natuurlijk door zacht te tekenen of gebruik een poeder om een nog natuurlijker effect te krijgen.

Tip: De Brow lift behandeling in combinatie met wat filler in het voorhoofd is echt een top combi. Dit maakt jouw blik weer fris, jong en vooral vrouwelijk! 

Kortom je wenkbrauwen mogen gezien worden. Ze geven je gezicht karakter en uitstraling. Zorg ervoor dat ze bij je passen. Heb je behoefte aan wat advies op het gebied van je wenkbrauwen of wil je graag een keer langskomen voor een Brow lift behandeling? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of telefonisch via 06 – 24457093.