Essie

9.95

Nail polish – nagellak

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

essie is opgericht door Essie Weingarten uit liefde voor de manicure ervaring en de wens deze te delen met elke vrouw. zo kan elke vrouw een manicurestijl vinden die haar aanspreekt. het succes van essie bestaat uit de combinatie van professionele kwaliteit met trendy producten en onvergetelijke speelse namen. essie is dan ook vaak te vinden op catwalks over de gehele wereld waarbij de trendy nagellakcollecties trends inspireren, seizoen na seizoen. hierdoor is essie sinds 1981 de nagelexpert uit de verenigde staten. sinds de oprichting van het merk zijn er al meer dan 1.000 essie nagellak kleuren ontwikkeld. essie heeft een belangrijke positie gekregen in de luxe nagelverzorging en zijn vrouwen geïnspireerd met een liefde voor kleurrijke manicures. daarom is essie hét nagelmerk voor beauty professionals, bekende personen en mode-iconen wereldwijd.

Essie brengt de salon kwaliteit naar de markt; met de professionele formule en het breed aflopende borsteltje is de nagellak zeer makkelijk aan te brengen, dekt hij goed en droogt snel.
De 100 must-have kleuren zijn verdeeld in acht kleurfamilies: nudes, pinks, roses, plums, reds, corals, neutrals & deeps, en tot slot de dark, blues & greens zodat ook jij jouw perfecte kleur kunt vinden!

De essie nagelverzorgingscollectie bestaat uit top coats, base coats en nagelverzorging, voor elke stap in de perfecte manicure. Zo wordt de @home manicure verzorgt en beschermt voor een prachtig resultaat.

De perfecte @home manicure van essie
essie’s stappen voor de perfecte @home manicure. Volg deze vier simpele stappen voor een perfecte manicure en verzorgde nagels. Nagels waren nog nooit zo goed verzorgd!

De TREAT LOVE & COLOR™ collectie is essie’s kleur en nagelverzorging in één. De collectie is na een periode van meer dan vijf jaar onderzoek ontwikkeld. TREAT LOVE & COLOR™ combineert het beste van nagelverzorging en -kleur in één product. De collectie gekleurde nagelverharders is vooral geschikt voor kwetsbare, brosse en zwakke nagels. Door het gebruik van de gekleurde nagelversterkers HEBBEN klinische testen bewezen dat nagels sterker worden in 1 week*, is er 60% minder afbladdering na 1 week** en ontstaan er tot 35% minder breuken na 1 week

Het gemakkelijk 1-stap systeem van essie TREAT LOVE & COLOR™ maakt een manicure sneller en gemakkelijker dan ooit door verzorging en kleur te combineren. Hierdoor is ook geen base coat of top coat nodig. De roze nagellak is verrijkt met verzorgend collageen en camellia-extract.

Kleur

101 lady like, 13 mademoiselle, 24 in stitches, 27 watermelon, 42 angora cardi, 63 too too hot, 67 meet me at sunset, 73 cute as a button