Waarvoor kun je terecht bij Firzt Beauty in Veldhoven?

firzt beauty

Van pedicures tot massages, tegenwoordig heeft iedereen steeds meer behoefte aan goed voor zichzelf zorgen en een ontspanningsmomentje te zoeken in een schoonheidssalon. Maar voor welke behandelingen kun je terecht in de schoonheidssalon in Veldhoven? In deze blog zullen we kort de verschillende behandelingen die worden uitgevoerd bij Firzt uitleggen. 

Permanente make-up

Een van de behandelingen die veel wordt uitgevoerd bij Firzt Beauty is Permanente make-up. Qua techniek lijkt permanente make-up erg op een tatoeage, echter is het resultaat wel degelijk anders. Door middel van micro-pigmentatie hebben we de mogelijkheid om cosmetische tatoeages en cosmetische reconstructies te maken. Permanente make-up kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren. Permanente make-up blijft gemiddeld 3 tot 5 jaar zitten en vaak zelfs nog langer!

Fillers

Steeds meer vrouwen gebruiken fillers. Denk maar aan de populaire behandeling van de lipfillers. Bij Firzt wordt de behandeling uitgevoerd met de 100% natuurlijke hyaluron filler. Hiermee wordt de contourlijn van de lippen opgevuld, waardoor het lippenrood toeneemt.

Tanden bleken

Het is ook mogelijk om je tanden te laten bleken bij Firzt. De behandeling is volledig veilig, pijnloos en effectief. Na een tanden bleek behandelingen zullen je tanden direct een paar tinten witter zijn. Er worden alleen natuurlijke producten gebruikt bij de behandeling, met behulp van de modernste apparatuur loop jij daarna de deur uit met stralende witte tanden. 

IPL ontharen

Om af te komen van je ongewenste haargroei kun je nu ook langskomen voor het definitief ontharen met IPL. Ongewenste haargroei is dan ook een van de meest voorkomende problemen van deze tijd. Met de IPL behandeling zorgt dat ongewenste haargroei wordt geremd en zal de haargroei uiteindelijk terugdringen. Geen dagelijks scheerbeurten meer dus en geen vervelende irritaties!

Scalp pigmentatie

De scalp pigmentatie is de oplossing voor beginnende kaalheid. De scalp pigmentatie is de innovatieve techniek om weer een vollere haardos te creëren en het camoufleren van eventuele littekens. Scalp pigmentatie of ook wel hoofdhuid pigmentatie is een niet chirurgische behandeling. Tijdens de behandeling bij Firzt wordt een innovatie tatoeage techniek gebruikt. Hiermee worden vervolgens haarstoppels op de hoofdhuid gecreëerd.

Micro needling

Hollywoods grootste geheim, de micro needling behandeling! Door middel van vibrerende naaldjes worden er op hoge snelheid minuscuul kleine kanaaltjes in de lederhuid aangebracht, waardoor de celdeling en de aanmaak van collageen en elastieke doeltreffend worden gestimuleerd. Met als resultaat: een gladdere, jonge, fris uitziende huid. Diepe littekens zullen afvlakken en oppervlakkige littekens van bijvoorbeeld acne kunnen helemaal verdwijnen. De huid zal optisch gladder ogen en lijntjes worden fijner.

Ook zijn er verschillende schoonheidsbehandelingen die je kunt boeken. Denk hierbij aan de populaire wimperlifting voor mooie sprekende ogen, of verwen jezelf met een manicure/ pedicure. Veel vrouwen vinden het belangrijk om verzorgde handen handen te hebben dit is dan ook een behandeling waarvoor veel dames regelmatig terug komen. Of denk aan een heerlijke gezichtsbehandeling voor de ultieme verzorging en ontspanning. Voor welke behandeling kom jij graag langs bij Firzt Beauty?

Wil jij graag meer informatie over een van onze behandelingen of wil je een afspraak inplannen? neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of telefonisch via 06 – 24457093.