Vollere lippen, we love it!

Bekende sterren, influencers, vriendinnen en collega’s; steeds meer vrouwen gebruiken lip fillers om hun lippen een vollere uitstraling te geven. Bij Firzt voeren we deze behandeling al jaren uit met gebruik van de mesogun techniek. Het viel mij op dat er vaak nog twijfels en vragen waren over de lip filler behandeling, in deze blog wordt er daarom dieper ingegaan over de lip filler, de voordelen en de behandeling. 

De lip filler

De hoeveelheid filler wordt bepaalt aan de hand van jou wensen, daarnaast wordt er gekeken naar de vorm van het gezicht en hoe de lippen van nature zijn. Zo kun je mooie volle lippen creëren, die net wat over de top zijn of juist wat vollere maar natuurlijk lippen behouden die beter passen bij je gezichtsvorm. Denk je zelf aan een echte net wat over de top Kim Kardashian effect of is de natuurlijke look van Megan Fox meer iets voor jou? Vertel jou voorkeur tijdens je afspraak en wij zullen zorgen dat je na de behandeling meer tevreden bent dan ooit over je lippen.

De behandeling

Voor de behandeling start krijg je eerst een consult, hierin worden enkele vragen gesteld en wordt er gekeken naar welke resultaten je hoopt te krijgen met de lip filler behandeling.

De behandeling wordt uitgevoerd met de 100% natuurlijke hyaluron filler. Hiermee wordt de contourlijn van de lippen opgevuld, waardoor het lippenrood toeneemt. Daarbij verminderen of verdwijnen tevens eventuele ‘rokerslijntjes’. Je zult merken dat het lapvolume toeneemt en de cupido-boog wordt geaccentueerd, omdat de binnenzijde van de lip wordt opgevuld.

De voordelen van de behandeling

Onze lippen zijn heel gevoelig en een lip filler behandeling staat bekend als een van de meest gevoelige fillerbehandelingen. Dit hoeft echter helemaal niet zo te zijn. Bij Firzt wordt de Pistor Eliance Mesogun gebruikt, waardoor de pijn minimaal is. De Mesogun is volledig computergestuurd waardoor de dosering van het hyaluronzuur en de diepte van tevoren kan worden bepaald. Het risico op te veel of te diep behandelen is hierdoor uitgesloten. Door middel van kleine injecties wordt het hyaluronzuur maximaal 3 mm diep in de huid aangebracht en wordt de lip zichtbaar opgevuld.

Na de behandeling

Houd er rekening mee dat de behandeling met hyaluronzuur tijdelijk is. Over het algemeen zal het hyaluron op een plek met veel beweging sneller verdwijnen dan op een plek met weinig beweging. Daarnaast verschilt het erg per persoon hoelang de resultaten naar tevredenheid zullen blijven. De meeste klanten ervaren een blijven 3 tot 8 maanden tevreden. Elk lichaam reageert er anders op. Soms kan het zijn dat je lichaam het hyaluron zuur sneller afbreekt dan bij een ander. Vaak merk je dat er na je eerste behandeling nog een restant aanwezig is, waardoor er tijdens het opvullen minder hyaluronzuur nodig is. 

Ben jij al overtuigd van de lip filler behandeling met de mesogun en wil je graag een afspraak maken voor een behandeling?  Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kun je contact opnemen via ons contactformulier of telefonisch via 06 – 24457093.