Tattoo verwijderen

Tattoo verwijderen

met de YAG LASER

Heb je spijt van je tattoo en wil hem graag weg laten laseren of misschien wel ruimte maken voor een nieuwe? Bij Firzt helpen wij je graag bij het verwijderen van de tattoo.

Het verwijderen van de tattoo wordt gedaan met een YAG-laser. De YAG-laser is op dit moment de meest innovatieve techniek op het gebied van tattoo verwijderen.  Wij werken met de TB 800 YAG laser. Met deze laser worden de beste resultaten behaald.

De behandeling

Tijdens de behandeling nemen de inktdeeltjes het licht van flits op, de daardoor opgewekte laserenergie breekt de inktdeeltjes vervolgens open tot kleinere inktdeeltjes. Via natuurlijke wegen worden de inktdeeltjes vervolgens door het afweersysteem van het lichaam afgevoerd. 

Tijdens de behandeling ontstaat een dun vliesje dat na een paar minuten wegtrekt, dit wordt ook wel lasersnow genoemd. Tot slot wordt de behandelde plek vervolgens gekoeld met een verzachtende creme.  

Herstel na de behandeling

Na de behandeling zal de huid wat rood en branderig aanvoelen. Dit zakt na enkele uren weg. Tijdens het herstel kunnen blaren en korstjes op de tattoo voorkomen. Ook deze trekken na verloop van tijd weer weg. Wij raden aan om minimaal 4 weken tussen de behandelingen in te plannen, zodat de huid de tijd heeft om te herstellen. Het gemiddeld aantal behandelingen ligt tussen  de 5 a 10 behandelingen.

Wilt u meer informatie of een afspraak inplannen?

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kun je contact opnemen via ons contactformulier of telefonisch via  06 – 24457093.

Tattoo verwijderen

vanaf € 39,-

volg ons op social media
Locatie

SAGENSTRAAT 12, VELDHOVEN

SERVICE