Start nu Met IPL en ga haarvrij de zomer in!

De zomer zit er alweer bijna op en de herfst komt er weer aan. De start van de herfst betekent dat de mooie zomerse dagen weer achter ons liggen. Niet iedereen is even blij met die koude dagen weer voor de boeg, gelukkig zijn er ook positieve dingen over de herfstperiode te zeggen. Wanneer je volgend jaar zomer geen zorgen meer wilt maken over ongewenste haargroei en stoppels is dit namelijk het ideale moment om te starten met de IPL behandeling.

Waarom nu starten met de behandeling ideaal is.

Als je start met de IPL behandeling is het belangrijk om rekening te houden met een aantal factoren. Denk daarbij aan zonlicht of een zonnebank gebruinde huid. Het is belangrijk om een tussenpauze te pakken als je huid gebruind is door de zon of zonnebank. Direct een IPL behandeling ondergaan is onverstandig in verband met pigmentverschuivingen. De herfst is de daarom het ideale moment om te starten. De lange broeken komen weer te voorschijn en de korte rokjes worden weer achter in de kast gelegd. Wij zeggen dus het perfecte moment om te starten met de behandeling.

Waar moet je verder rekening mee houden?

Bij definitief ontharen met IPL moet er rekening gehouden worden met het groeiproces van het haar. Haar groeit in een cyclus, haarfollikels hebben een groei- en rustfase. Alleen follikels in de haargroeifase bevatten haren die vernietigd kunnen worden. Om dus effectief behandeld te worden dienen er tussenpauzes gepland te worden tussen de behandelingen. Rekening houdend met de haarcyclus wordt er daarom om de 4 tot 6 weken behandeld. Dus start je in deze periode met definitief ontharen dan ben je de volgend jaar zomer haarvrij, glad en zorgeloos!

Waarom nu beginnen?

  • Omdat je meerdere behandelingen nodig hebt is het nu ideaal om te starten zodat je volgend zomer haarvrij bent.
  • De herfstperiode is een fijn moment om je huid minder wordt bloot gesteld aan de zon. Ook een zonnebank wordt dan minder snel gedaan. 
  • Bovendien, waarom zou je wachten met het starten met IPL als je nu al kunt beginnen!?

Ben jij geïnteresseerd in onze IPL behandeling?

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kun je contact opnemen via ons contactformulier of telefonisch via 06 – 24457093.

Benieuwd naar onze prijzen?

De prijzen van de behandelingen vind je op de volgende pagina. Wij bieden zowel losse behandelingen alsook pakketprijzen aan.