Skin scrub

Skin scrub

Moderne diepte reiniging

De Skin Scrubber werkt door middel van geluidstrillingen, zoals bij het maken van een echo en is dus afkomstig uit de medische wereld. De geluidsgolven die gebruikt worden, zijn hoogfrequent en komen 1 tot 3 centimeter diep in de huid terecht. Hierdoor is deze behandeling bijzonder geschikt om bijvoorbeeld vocht af te voeren. Denk hierbij aan wallen rond de ogen of vochtophoping na een operatieve ingreep.

Tevens heeft de Skin Scrubber het vermogen om roodheid te verminderen. Naast het insluizen van werkstoffen kun je ook intensief reinigen met de Skin Scrubber. De Skin Scrubber heeft een afgevlakte kop. Je kunt perfect de moeilijk bereikbare plekjes reinigen, zoals de neus, de neusbrug en de kin. De Skin Scrubber wordt meestal als aanvulling bij de behandeling toegepast, maar is ook perfect geschikt om een zeer actieve huid te kalmeren. Het is een prettige manier om lijntjes en rimpels te verminderen, de textuur, teint en elasticiteit van je huid te verbeteren en huidverkleuringen of ouderdomsvlekken te verminderen. Blootstelling aan invloeden van buitenaf, zoals zon en de dagelijkse stress, kunnen de tekenen van veroudering versnellen en het natuurlijke vernieuwingsproces vertragen.

 

Wilt u meer informatie of een afspraak inplannen?

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kun je contact opnemen via ons contactformulier of telefonisch via  06 – 24457093.

Skin scrub

nu voor € 39,-

volg ons op social media
Locatie

SAGENSTRAAT 12, VELDHOVEN

SERVICE