Scalp pigmentatie

scalp pigmentatie

De oplossing voor beginnende kaalheid!

Heb je te maken met haarverlies of toenemende kalen plekken?

De scalp pigmentatie is de innovatieve techniek om weer een vollere haardos te creëren en het camoufleren van eventuele littekens. Scalp pigmentatie of ook wel hoofdhuid pigmentatie is een niet chirurgische behandeling. Tijdens de behandeling wordt een innovatie tatoeage techniek gebruikt. Hiermee worden vervolgens haarstoppels op de hoofdhuid gecreëerd. 

Scalp pigmentatie blijft gemiddeld 3 tot 5 jaar zitten.  Het mooiste is wel als je afhankelijk van jouw huidtype elke 1 à 2 jaar een touch up-behandeling uit laat voeren zodat de kleur niet te veel vervaagt. Mocht het gebied verder uitdunnen dan kunnen we dit ook altijd bijwerken.

Nazorg

Drie dagen na het behandelingsmoment raden we aan de gepigmenteerde huid niet of nauwelijks nat te maken. Een zachte, natuurlijke vaseline kan verlichting geven. Stoom tijdens het douchen zoveel mogelijk vermijden. De poriën gaan dan openstaan en het gestolde pigment kan dan weer vloeibaar worden, waardoor de kleur terugloopt.

Chloorhoudend water, sauna en zonnebank moet 1 week worden vermeden. Tevens is het af te raden om de eerste week vol in de zon te gaan zitten. Een zonnebril biedt een relatief korte bescherming.

Voordelen

Wilt u meer informatie of een afspraak inplannen?

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kun je contact opnemen via ons contactformulier of telefonisch via  06 – 24457093.

scalp pigmentatie

Scalp pigmentatie

vanaf € 199,-

volg ons op social media
Locatie

SAGENSTRAAT 12, VELDHOVEN

SERVICE