Rimpels iedereen krijgt ze, maar wat kun je ertegen doen?

Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Als je ouder wordt krijg je rimpels, je huid wordt slapper en lijntjes worden zichtbaarder. Toch begint deze fase van huidveroudering eerder dan je denkt. Al voordat huidveroudering zichtbaar wordt is het al ingetreden. Extra verzorging op het moment dat je de tekens van veroudering gaat zien is goed, maar voorkomen dat je meer rimpels krijgt is nog veel belangrijker!

Oorzaken huidveroudering

Hoe snel huidveroudering gaat is per persoon verschillend. Dit heeft te maken met verschillende factoren waaronder:

  • Blootstelling aan de zon
  • Stress
  • Roken
  • Alcohol
  • Voeding
  • Erfelijkheid
  • Zwaartekracht

Wat kun je ertegen doen?

Er is tegenwoordig steeds meer kennis op het gebied van oorzaken tegen huidveroudering en wat je ertegen kunt doen. BelangrijWatk is om je huid goed te verzorgen. Denk daarbij aan; goed letten op je voeding, voldoende water drinken maar ook de juiste verzorging speelt daarin een belangrijke rol. Bescherm je huid altijd goed tegen de zon, reinig je huid regelmatig en gebruik een voedende creme die past bij jouw huid. Deze stappen zijn al een goede basis om je huid te verzorgen. Vergeet daarnaast niet om je huid af en toe iets extra’s te geven. Zeker als je merkt dat je huid het nodig heeft.

Tip: de behandeling

Bij Firzt Beauty bieden wij verschillende behandelingen aan om jouw huid weer even een boost te geven. Afhankelijk van jouw huid en wensen zijn er verschillende behandelingen. 

De micro needling behandeling is daarbij uitermate geschikt voor een oudere huid. Door middel van vibrerende naaldjes worden er op hoge snelheid minuscuul kleine kanaaltjes in de lederhuid aangebracht, waardoor de celdeling en de aanmaak van collageen en elastieke doeltreffend worden gestimuleerd. Hiermee oogt je huid niet alleen mooier en gladder, maar is de huid ook nog eens veel gezonder.

Voor meer informatie over de micro needling behandeling kun je kijken op de volgende pagina


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *