Qibest Lash Boosting Serum in the spotlights

De laatste jaren zijn wimperserums erg populair geworden en dat snappen wij wel, want wie wilt nu geen verleidelijk lange wimpers!? Maar hoe werkt een wimperserum en hoe gebruik je het? Speciaal voor diegene die graag een wimperserum wilt gaan proberen heb ik een blog geschreven.

Hoe werkt een wimperserum?

Een wimperserum is een voedende serum speciaal voor de wimpers. Het is vaak verpakt net als een mascara. Daarnaast heeft het ook een borsteltje of eventueel een kwast waarmee je de serum kunt aanbrengen. Het serum is doorzichtig en trekt vrij snel in. Wat vooral belangrijk is bij een goede wimperserum is dat het de wimpers hydrateert en verzorgt. Dagelijks hebben je wimpers namelijk veel te verduren, denk aan het aanbrengen van mascara, het eventueel verven van je wimpers maar zelfs het schoonmaken van je wimpers kan zorgen voor broosheid. Een extra verzorging kan dus zeker geen kwaad!

Hoe kun je een wimperserum gebruiken?

Qibest adviseert om het serum elke dag aan te brengen, overdag voor het aanbrengen van je make-up en s’avonds voor het slapen gaan. Overdag verzorgt het de wimpers niet alleen maar werkt het tevens ook als een primer onder je mascara. Zorg er wel voor dat het gezicht eerst goed gereinigd is voordat je het serum aanbrengt. Het aanbrengen van het Qibest serum werkt vergelijkbaar met het aanbrengen van mascara. Met behulp van het wimper borsteltje strijk je over de binnen kant van de wimper haartjes omhoog, vervolgens strijk je nogmaals met het borsteltje vanuit de bovenkant van de wimpers omhoog. Zorg dus dat beide kanten van de wimpers goed zijn behandelt. Pak de wimper haartjes goed vanuit de haarwortel mee.

Resultaten

Na het gebruiken van de voedende serum zullen je wimpers voller en langer worden. Daarnaast helpt het serum dagelijks met een mooie langer houdende krul dankzij de mascara techniek van het wimper borsteltje. Qibest belooft zichtbare resultaten na 20 dagen. 

Qibest wimper serum is gemakkelijk aan te brengen dankzij het borsteltje. Zeker als je het in je dagelijkse routine brengt  zul je al snel resultaten gaan zien en zullen je wimpers niet alleen langer maar ook voller worden. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar het wimperserum van Qibest? Bestel hem dan nu bij Firzt.