Micro-needling

Micro-needling

Hollywoods grootste geheim!

Door middel van vibrerende naaldjes worden er op hoge snelheid minuscuul kleine kanaaltjes in de lederhuid aangebracht, waardoor de celdeling en de aanmaak van collageen en elastieke doeltreffend worden gestimuleerd. Met als resultaat: een gladdere, jonge, fris uitziende huid.

Door het gebruik van hoogwaardige werkstoffen heeft wetenschappelijk onderzoek bewezen dat de huid bij alle tekenen van huidveroudering met meer dan 60% zichtbaar verbetering zal geven.

Een optimaal resultaat zal worden verkregen na 4 tot 6 behandelingen. Tussen de behandelingen moet minimaal 2 en maximaal 4 tot 6 weken zitten. Diepe littekens zullen afvlakken en oppervlakkige littekens van bijvoorbeeld acne kunnen helemaal verdwijnen. De huid zal optisch gladder ogen en lijntjes worden fijner.

 

Eerste behandeling

Vervolg behandeling

Na de micro-needling therapie is het mogelijk dat de huid iets rood is. Ook kan de huid iets gezwollen zijn. Naar gelang de diepte van de naaldjes is het mogelijk dat er lichte muntbloedingen ontstaan. Dit trekt binnen enkele dagen weg. Indien er korstjes op de huid ontstaan is het zeer belangrijk niet aan de huid te krabben om pigmentatie tegen te gaan.

Herstelroutine

Gedurende 6 weken zal de huidverzorgingsroutine aangepast dienen te worden. Werkzame serums aangepast aan de huidconditie zullen het genezingsproces van de huid positief beïnvloeden. 

Doordat de huid na de micro-needling zeer dun is, is bescherming van groot belang. Zonnebaden zal vermeden moeten worden.

Gedurende 6 weken na de laatste behandeling zal de huid moeten worden beschermd met een SPF van minimaal 30.

Wij raden zwemmen en saunabezoeken af tot een week na de laatste behandeling. 

Maak kennis met micro-needling

Pakket 1

€99,-

Pakket 2

€ 279,-

Pakket 3

€ 539,-

volg ons op social media
Locatie

SAGENSTRAAT 12, VELDHOVEN

SERVICE