Fillers

Fillers

Met de Pistor Eliance

De revolutionaire fillerbehandelingen, met lichaam-eigen hyaluronzuur.

Zou jij graag vollere, sensuele lippen willen?
Kies dan voor een ‘lip filler’ – behandeling bij Firzt beauty in Veldhoven.

Met de 100% natuurlijke hyaluronfiller wordt de contourlijn van de lippen opgevuld, waardoor het lippenrood toeneemt. Daarbij verminderen of verdwijnen tevens eventuele ‘rokerslijntjes’. Je zult merken dat het lapvolume toeneemt en de cupido-boog wordt geaccentueerd, omdat de binnenzijde van de lip iets wordt opgevuld.

 

mesogun fillers
mesogun fillers

De filler behandeling

Bij deze behandeling wordt de Pistor Eliance Mesogun gebruikt, waardoor de pijn minimaal is. De Pistor Eliance Mesogun is ontwikkeld door dr. Michel Pistor, vooraanstaand arts op het gebied van mesotherapie.

De Mesogun is volledig computergestuurd waardoor de dosering van het hyaluronzuur en de diepte van tevoren kan worden bepaald. Het risico op te veel of te diep behandelen is hierdoor uitgesloten.

Door middel van kleine injecties wordt het hyaluronzuur maximaal 3 mm diep in de huid aangebracht en wordt de lip zichtbaar opgevuld. De behandeling kan niet alleen worden ingezet voor vollere lippen, je kan tevens kiezen voor de optie waarbij de neus- en lippenplooi wordt opgevuld. Deze behandeling is inclusief reiniging en een hyaluronmasker.

Bij Firzt beauty gaat het altijd om kwaliteit! De jarenlange ervaring van eigenaresse Petra zorgt voor een fijn en vertrouwd gevoel!

Maak kennis met onze behandelingen

Liquid lift

vanaf € 199,-

Lipfiller behandeling

vanaf € 210,-

vanaf € 25,-

Fillers

Resultaten

fillers
fillers
fillers
volg ons op social media
Locatie

SAGENSTRAAT 12, VELDHOVEN

SERVICE