Diepe reiniging van de huid? Ga voor de Carbon laser peeling!

Carbon laser peeling

De carbon laser peeling is een nieuwe effectieve techniek voor een diepe reiniging van de huid. Het zuiveringsproces heeft een bijzonder gunstig effect bij verschillende huidproblemen zoals rimpels en fijne lijntjes, grove poriën en acne littekens. Daarnaast wordt de huid hersteld van binnenuit en zorgt het voor extra elasticiteit. Hierdoor wordt de opperhuid en het bindweefsel sneller vernieuwd, de huid verstevigt en de fijne lijntjes verminderd. 

Hoe werkt de Carbon laser peeling?

We beginnen altijd met het reinigen van de te behandelen zone. Denk bijvoorbeeld aan het gezicht, dit is de meest voorkomende zone die wordt behandelt. Hierna wordt het carbonmengsel aangebracht op de huid. Deze is verrijkt met vitaminen en mineralen. Wanneer het carbon mengsel is ingewerkt wordt het carbon met behulp van de YAG-laser verwijderd. Deze carbon laser behandeling heeft een veel dieper bereik dan een gewone peeling en is daardoor veel effectiever.

Door de YAG-laser wordt carbon omgezet in warmte, waardoor het direct verdampt. Tijdens dit proces worden dode huidcellen en onzuiverheden meegenomen. Dit zorgt voor zuivering van de huid en tegelijkertijd voor huidvernieuwing. Vervolgens verwijderd de schoonheidsspecialiste de laatste restjes en reinigt de huid opnieuw. Tot slot wordt de behandeling afgesloten met een herstellende en hydraterende serum en dagverzorging met een SPF om de huid goed te beschermen.

Waarvoor is de Carbon effectief?

De Carbon laser peeling is effectief bij: 

  • Verminderen van rimpels en fijne lijntjes
  • Verminderen van grove poriën 
  • Littekenweefsel
  • Acne littekens verminderen
  • Herstellen van een vette huid
  • Verhogen van de collageen productie
  • Verbeteren van de doorbloeding
  • Mee-eters

Voor wie is de Carbon laser peeling geschikt?

De Carbon behandeling is geschikt voor ieder type huid en huidskleur, van de jonge tot rijpe huid. Zeker bij de acne huid zal deze behandeling uiterst effectief zijn. Het carbonmengsel in combinatie met het filter en de flits van de YAG-laser zorgen ervoor dat de bacteriën die de acne veroorzaken worden uitgedroogd. Littekenweefsel dat ontstaan is door acne zullen ook verbeterd worden met de Carbon laser peeling. Doordat deze behandeling effectief is bij de meest uiteenlopende huidproblemen maakt dat deze behandeling voor iedereen een positief effect kan hebben.

Ben jij geïnteresseerd in onze Carbon behandeling?

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kun je contact opnemen via ons contactformulier of telefonisch via 06 – 24457093.