Definitief ontharen met IPL

Ben jij al bekend met onze nieuwe behandeling? Harsen, scheren en epileren is straks niet meer nodig. Bij Firzt kunnen we je helpen!

Wij introduceren onze spiksplinternieuwe tb800 laser/IPL machines. De Ferarri onder de laser ontharings-machine. Deze laatste nieuwe ontwikkeling in laser-techniek werkt snel en effectief. 

Hoe werkt definitief ontharen met IPL?

Met de nieuw ontwikkelde IPL techniek bij Firzt kunnen we haren op een effectieve en duurzame manier verwijderen. Met IPL (ook wel Intense Pulse Light) wordt er in de haarfollikel licht omgezet in warmte. Het licht wordt geleid naar het haarzakje waardoor het haarzakje en de haarcellen worden vernietigd. Doordat de haarfollikel met de lichtflits wordt vernietigd kan er geen nieuw haartje meer worden geproduceerd. 

De behandeling

Tijdens de behandeling dragen de schoonheidsspecialist en de klant een bril om de ogen te beschermen. Op de te behandelen huid wordt een koude gel aangebracht. Het IPL apparaat wordt op de huid gezet. De lichtflitsen voelen aan als een elastiekje dat zacht tegen de huid tikt. De behandeling is door de meeste mensen goed te verdragen. Een behandeling duurt tussen de 10 en 40 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied. 

Hoeveel IPL behandelingen zijn er nodig?

Bij definitief ontharen met IPL moet er rekening gehouden worden met het groeiproces van het haar. Haar groeit in een cyclus, haarfollikels hebben een rust- en groeifase. Alleen follikels in de haargroeifase bevatten haren die vernietigd kunnen worden. Haren in de rustfase zullen eerst in de groeifase moeten komen voordat zij behandelt kunnen worden door de tb800 laser. Het is daarom belangrijk dat er tussenpozen tussen de behandelingen worden gepland.  

Ben jij geïnteresseerd in onze nieuwe behandeling?

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kun je contact opnemen via ons contactformulier of telefonisch via 06 – 24457093.

Benieuwd naar onze prijzen? 

De prijzen van de behandelingen vind je op de volgende pagina. Wij bieden zowel losse behandelingen alsook pakketprijzen aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *