Tattoo verwijderen

Tattoos zijn erg populair momenteel. Tegenwoordig heeft een enorm aantal mensen wel ergens op zijn lichaam een tattoo. Soms heeft de tattoo een speciale betekenis of soms is de tattoo gezet uit liefde voor de partner of gewoon spontaan als herinnering aan een moment. Helaas gebeurt het alleen wel eens dat je achteraf spijt hebt van het zetten van de tattoo. Immers staat de tattoo de rest van je leven op je lichaam. Bij Firzt kunnen we je helpen met het weg laten laseren van je ongewenste tattoo. 

Hoe werkt het verwijderen van een tattoo?

De meest effectieve manier van het verwijderen van een tattoo is doormiddel van laseren. De behandeling wordt uitgevoerd met een YAG-laser. Tijdens de behandeling dringt de lichtflits van de YAG-laser door via de bovenste laag van de huid tot aan de tattoo. Daar genereert de laser een micro-explosie die ervoor zorgt dat de kleine inktdeeltjes breken in nog kleinere inktdeeltjes. De inktdeeltjes zullen vervolgens via natuurlijke wegen via het lichaam worden afgevoerd. 

Herstel na de behandeling of bijwerkingen

Na de behandeling zal de huid wat branderig aanvoelen, dit zal na enkele uren wegtrekken. Daarnaast kan er blaarvorming ontstaan en eventueel korstjes tijdens het herstel van de huid. Ook dit zal na verloop van tijd weer wegtrekken en hoort bij het proces. 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De duur va de behandeling is afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan hoe goed te tattoo is gezet, is het door een professional gezet of niet. Hoe oud is de tattoo, wat is de grootte van de tattoo en wat zijn de wensen. Je kunt namelijk kiezen om een tattoo volledig te laten verwijderen of de tattoo te laten verminderen met als doel de tattoo te coveren.

Ben jij geïnteresseerd in het laseren van een tattoo?

Heb jij een tattoo waar je graag vanaf zou willen of die je zou willen laten coveren? Vraag dan gerust naar meer informatie over de behandeling en de eventuele prijzen. 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kun je contact opnemen via ons contactformulier of telefonisch via 06 – 24457093.