10 Tips voor Valentijnsdag tijdens corona.

Firzt | Valentijnsdag

Het is alweer bijna Valentijnsdag, een goed moment om je lover te herinneren aan hoeveel je om hem/haar geeft. Normaal ga je dan lekker uiteten of ga je naar de bioscoop. Helaas zit dat er dit jaar niet in, maar met deze tips kun je ook tijdens de coronatijd met zijn tweeën er een speciale dag van maken.

Valentijns shared dining afhalen

Nu de restaurants dicht zijn hebben we allemaal wel al wat vaker eten besteld. Maak het voor valentijnsdag extra gezellig en geniet samen van een etentje thuis. Leg een leuke kleed op tafel, zet gezellig kaarsjes op de tafel en dek de tafel mooi met servies. Een lekker drankje erbij en voila, gezelligheid doet wonderen. Leuke tip voor een Valentijns-shared dining is de social deal actie van  Kasteel Henkenshage. Hiervoor krijg je een 4-gangen dinner met maar liefst 9 gerechten plus een cava. Je besteld de deal al voor € 49.99.

Valentijn verrassingsbox

Wil je jou Valentijn graag verrassen maar heb je nog geen idee wat je zou willen halen voor verassing? Firzt heeft nu een leuke Valentijn verrassingsbox speciaal samengesteld voor jou lover vol leuke beauty en verzorgingsproducten. De box wordt heel leuk ingepakt met een mooie lint eromheen, daarnaast kun je er een lieve boodschap aan toevoegen wat het extra persoonlijk maakt. De Valentijnsbox is te bestellen in 3 formaten via social deal vanaf € 35,95.

Schrijf een kaartje of liefdesbrief

Wil je het budget graag wat kleiner houden, maar toch iets speciaals doen voor je geliefde? Geef dan een handgeschreven kaart of schrijf zelf een liefdesbrief. Doe online onderzoek of pak er een romantisch gedichtenboek bij, dit maakt het schrijven een stuk gemakkelijker.

Date night at home

Normaal is een date night eens in de zoveel tijd heerlijk en gaan velen van ons dan maar al te graag samen naar de bioscoop. Helaas zit dat er nog even niet in, maar het is natuurlijk ook super gezellig om een thuisbioscoop effect te maken voor deze speciale dag. Gooi gezellig kussens op de grond. Kies samen een leuke film uit om te gaan kijken. Zet lekkere hapjes klaar en zet de kaarsjes aan voor een romantische sfeer. Een lekker drankje erbij en voila, dat belooft een gezellige date night voor twee.

Bestel een wijn of bierproeverij

Een wijn, of bierproeverij in een bar is ook altijd gezellig, maar ook tijdens een avondje thuis kun je nu een heerlijke proeverij doen. Hiermee steun je direct ook de lokale horecaondernemer die dit aanbied. Zo heb je momenteel een leuke social deal van Grill & Bar Dommel 18. Zij bieden een bierproeverij aan met 3 proefglazen speciaalbier inclusief een goed gevulde borrelplank voor maar €14,95.

Gamenight met zijn tweeën

Ook met zijn tweeën kan een spelletjes avond gezellig zijn. Niets leuker dan ouderwetse bordspellen spelen samen met een hapje en een drankje. Een leuke tip voor Valentijnsdag: houd de scores bij van de spelletjes en bedenk een leuke prijs voor de winnaar. Geef de winnaar bijvoorbeeld een heerlijke massage na afloop. Dit maakt de avond nog net wat interessanter!

Overnachting in eigen land

Momenteel zit een stedentripje naar het buitenland er niet in, maar een overnachting in een stad in Nederland kan ook heel leuk zijn. Denk aan een bezoekje als Alkmaar, Den Haag of Maastricht. Een nieuwe stad in eigen land ontdekken samen met je partner is altijd leuk. Boek een extra luxe kamer met een jacuzzi om het extra romantisch te maken tijdens Valentijnsdag.

Samen koken

Neem samen de tijd om een aantal heerlijke gerechten te koken. Zo komt de gezelligheid er al direct in tijdens het koken. Een lekker wijntje bij het koken en haal bijvoorbeeld oude herinneringen naar boven. Dat word hartstikke gezellig met zijn tweeën!

Het bucketlist boek voor koppels

Het bucketlist boek voor koppels, de naam zegt het eigenlijk al. Het is een bucketlist maar dan voor jullie samen. Dit is een te gekke cadeau om te geven aan je partner. Plus je kunt er direct samen in kijken op valentijn. In het boek staan 250 dingen die je samen met je partner gedaan moet hebben, het boek is verkrijgbaar op bol.com voor €12,99.

Wandeling in het bos en buiten picknicken

Een wandeling in het bos met je partner is ook altijd heerlijk. Zeker in deze tijden met corona is het fijn om even buiten te komen en wat extra beweging te krijgen. Leuke tip: neem lekkere hapjes en een drankje mee en kies een leuk plekje om gezellig samen tussen de wandeling door te picknicken.